Succesfuld følskue på Blue Hors for avler og ny ejer

I lørdags var der samlet knap 120 føl til bedømmelse på Blue Hors. Et kig i programmet vidnede også om, at mange af føllene var til salg. 

For tyske Dr. Kerstin Klieber fra Dressurstall Sandbrink var dagen sat af til et besøg på Blue Hors, dels for at hilse på hendes tidligere hingst Blue Hors Farrell, men også for at tage et skarpt kig på de mange føl.

Turen blev andet end forgæves

Det skarpe øje som Kerstin er kendt for at have, uanset om det er føl eller ungheste fangede også et par af føllene - særligt katalog nr. 205 et mørkebrunt hingsteføl efter Blue Hors St. Schufro / De Noir / Michellino, avlet af Stutteri Aalykke i Vejen.

Så det var bestemt de 7 timers føl kiggeri samt de tilhørende 900 km i bil værd, fortæller Kerstin når hun nu for 2. gang kan kalde sig ejer af en Dansk Varmblod.

Klieber´s første DV´er var JJ Jaguar avlet af JJ Horses i Norge, som var efter Jazz/Deemster, som blev solgt sidste år på auktion i Wellington i USA.

Det handler om at slå til

Efter at have set hingsteføllet til præmieoverrækkelsen og fanget et par momenter på video, var Kerstin målrettet i kulissen for at fange avlere og ejere, mor og datter, Suzi Fischer Sørensen og Christina Fischer Urup. Lige i Kerstins fodspor var auktionsteamet fra den hollandske følauktion Borculo.

Om salget af Aalykkes Schokolade fortæller Christina Urup: "Ja, Kerstin var hurtig og vi er rigtig glade for at have solgt ham til hende. Aalykkes Schokolade's mor Katholt's Libra er jo søster til UVM-deltager Katholt's Bossco og vi var så heldige at få lov at købe hende sidste år af avleren. Vi ifolede hende så med Blue Hors St. Schufro og det er hun blevet igen i år.

Vi glæder os meget til at følge hans udvikling og videre færd, og det er jo altid spændende når man sælger et føl til en rigtig skarp indkøber."