Aachen 2016 er lige om hjørnet

Der mangler stadig 3 ekvipager til det danske team

Aachen lige om hjørnet, mere præcist med CDI4 Grand Prix på onsdag, hvor Mikala Gundersen og My Lady er til start, og hele CDIO5 hold konkurrencen som starter torsdag morgen. Her er Cathrine Dufour, Agnete Kirk Thinggaard, Anders Dahl og Daniel Bachmann klar. 

Det er endelig ved at være afgørelsens time for den danske landstræner, om hvilke ekvipager han mener er de bedste kort for Danmark til OL i Rio. Afgørelsen skal være truffet og meddelt FEI senest 18. juli, da det der datoen for at melde de endelige ekvipager til OL - dog offentliggøres det danske team først den 19. juli.

Bemærk at man i år afvikler hele CDIO5 Grand Prix team konkurrence om torsdagen, og herefter er de 6 bedste teams er kvalificeret til lørdagens Grand Prix Special team konkurrence, samt de 6 bedst individuelt placerede fra Grand Prix klassen. Team konkurrencen er først afgjort efter lørdagens Grand Prix Special.

NB: Både team Grand Prix om torsdagen og team Grand Prix Special om lørdagen start kl. 9.00 om morgenen, og ikke kl. 17.30 som anført på DRF´s nyhed for Grand Prix Specialen!

Til søndagens kür er det alene de 18 bedst placerede individuelt fra Grand Prix Specialen som er startberettiget (max 3. ekvipager pr. nation).

Hele stævnet kan følges via livestreaming på Clipmyhorse, og de aktuelle starttider for de danske ekvipager vil blive publiceret her på H2R, så snart de er online. 

Alle nyttige links findes via H2R kalenderen. 

FEI approved schedule og programmet på Aachens hjemmeside siger følgende:

CDIO

CDI