Agnete og Anders repræsenterede de danske farver i nations cup küren i Aachen

Mens Cathrine Dufour desværre allerede var på vej hjem mod Danmark pga. maveforgiftning, så måtte Agnete og Anders kæmpe alene om den danske ære i gårsdagens kür.

Agnete og Jojo var første dansker på banen. Allerede når musikken starter er man klar som tilskuer - skøn stemning. Selve indridning bliver en smule forkølet, da Agnete starter i galop udenfor banen, men da hun vender ad midten og skal lave paraden lige indenfor traver Jojo ind i paraden. Super god og svær koreografi i galop turen med 2´ere på let buet spor frem mod dobbelt pirouette og ud igen i 2´ere. Desværre indløber der fejl i etter serien på vej ind mod den næste dobbelte pirouette, mens de efterfølgende ettere er uden fejl. Super gode piaffe ture på stedet med lette og ubesværede overgange. Efter en rigtig god skridt tur bliver overgange frem i traven med et lille galopspring. Desværre snubler Jojo i den frie trav. Flot afslutning på midten med piaffe med let vending til begge sider. Parret slutter som nr. 12 med 73,850%.

Anders Dahl og Selten HW viser deres fælles kür for blot 2. gang. I indridningsparaden mangler den helt sidste stilstand. Flot form hele vejen. Gode flydende traversade med god bæring. Piaffen mangler lidt mere sikkerhed og balance, men stadig med hovedpart med gode trin. Passagen er regelmæssig med godt udtryk. Musikvalget understøtter øvelserne under vejs, og er med gode overgange. Super flot 2´er serie, med store gennemsprungne changementer. God balance og kontrol i pirouetter. Desværre indløber der fejl i etter serien, og lidt ærgerligt har Anders ikke indlagt en ekstra linien til en serie, så det koster naturligvis i det samlede regnskab. Parret slutter som nr. 13 med 73,660%.