EM for juniorer, ungryttere og children starter på onsdag i Valencia

Nyhed på DRF i dag

De unge dressurryttere klar til EM i Spanien

Spanien er klar til ungdomsdressur på allerhøjeste niveau, når det fra onsdag d. 20. juli går løs med EM i dressur for children, juniorer og ungryttere. Landstræner Ulrik Sørensen har udtaget 9 ekvipager, der skal repræsentere de danske farver, og vi har ryttere til start individuelt i alle tre kategorier, mens både junior- og ungrytterhold skal kæmpe om de eftertragtede holdmedaljer.

Spændende EM venter

Hos både juniorer og ungryttere er holdkonkurrencen delt over to dage og rides onsdag og torsdag. Den individuelle konkurrence løber også over to dage og rides dermed fredag og lørdag. Herfra går de 18 bedste ekvipager (max. tre fra hvert land) videre til den individuelle EM-kür, der rides søndag. Der er medaljer i både holdkonkurrencen, den individuelle konkurrence og i küren.

Juniorlandsholdet består af følgende fire ekvipager: Celine Silfen/Romio Højris, Camilla Andersen/Rafaella K, Karoline Rohmann/Noosa Melody og Caroline T. Elsner/Alskenz Firfod.

Hos ungrytterne er landsholdet sammensat af: Marie Skov Olsen/Brizard, Maja Andreasen/Kano, Caroline Aarosin/Daydream og Michaela Mejlgaard Jensen/Uno IV, mens Camilla Sørensen Olesen og Don Sherif er eneste childrenekvipage, der repræsenterer de danske farver i Spanien.

ALLE NYTTIGE LINKS FINDES VIA H2R KALENDEREN