"Nye" ekvipager

Det er altid spændende at følge de nye ekvipager

At enterer den internationale scene er ikke ensbetydende med succes. Og mange ekvipager prøver til i mange sæsoner - uden egentlig at opnå den succes de stræber efter. Mange forskellige faktorer gør sig gældende, men en ting er sikkert, de kan ikke være med på det niveau uden at arbejde hårdt for det. 

3 ekvipager på vej

Pia Laus som selv har været med i en lang årrække er klar med ny spændende ung Grand Prix hest. Den blot 10-årige Shadow e. Sansisco. Øvelsesstærk og velgående med rigtig god power, omend omgivelserne og spændinger endnu gør turen lidt for kompliceret.

Victoria Michalke og hendes super elegante hoppe Novia e. Stedinger ser ud til at kunne indfri Michalkes ambitioner om at være med på topniveau. Stille og roligt ser det ud til at parret samler værdifuld erfaring og stabilitet.

Anna Nolte som tidligere ikke har nogen Grand Prix erfaring har med den 12-årige Pentimento e. Prince Thatch xx, som hun købte tilbage i januar sidste år, været flittig og hver gang samlet erfaring, som i dag giver dem deres bedste resultat til dato 72,842% med en flot 3. plads i Grand Prix Specialen efter Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl.