Individuel sølvmedalje til Helene Melsen med Aston Martin til de Nordiske Mesterskaber

Finaledag i Finland

BRONZE - Helene Melsen/Aston Martin - GULD Caroline Darcourt/Paridon Magi - BRONZE Kristian Von Krusenstierna/Languedoc. Photo credit: Karin NIssen

BRONZE - Helene Melsen/Aston Martin - GULD Caroline Darcourt/Paridon Magi - BRONZE

Kristian Von Krusenstierna/Languedoc. Photo credit: Karin NIssen

Om dagens præstationer fortæller Karin Nissen:

"Helene havde en super flot tur med fortjent sølvmedalje. Jeg havde en fin tur, men desværre med småfejl - det kostede dyrt. Malene havde også en fin tur. Mai så jeg desværre ikke. Men hun sagde der var lidt små ting i programmet. Men alt i alt har det været en fed tur. Vi kan desværre først komme med båden imorgen så vi må tage en dag mere heroppe. Men omvendt er hestene så friskere til turen," slutter Karin Nissen af med fra 2016 udgaven af de Nordiske Mesterskaber i Finland.

Dagens sølvvinder Helene Melsen fortæller:

"Min tur idag var uden store øvelsesfejl, men han kunne måske være lidt bedre i formen, men jeg er rigtig godt tilfreds med vores indsats til mesterskabet."

Super stævnehest

"Aston er fantastisk er sød og nem at have med. Han kan være enorm hingstet derhjemme, men ude i byen er han så blid. Og så er han bare en guttermand på banen."

Mere end bare ridning

Helene er fornyligt blevet mor for 2. gang, og der er derfor mere end bare ridning på programmet, for at få kabalen til at gå op.

"Jeg kunne ikke gøre det uden min mor og min mand. De passer børnene, når jeg rider og er i stalden. Så er det lidt svært at være social med holdet, og jeg får heller ikke set så meget ridning. Men det er vigtigt for mig, at det er hyggeligt for hele familien at være til stævne, så det er lidt en ferie." 

Nu venter en meget lang tur hjem mod Danmark, inden den står på lidt velfortjent ferie til Aston Martin.