1. del af dagens OL Grand Prix klasse med Anders Dahl og Selten HW

Husk hvis du vil have løbende opdateringer efter hver enkelt rytter så finder du linket til H2R twitter her, og ellers samles der naturligvis op i pausen, som her inden 2. del af dagens Grand Prix. 

1. dansker i ilden

Anders Dahl og Selten HW som var dagens første dansker i ilden præsterede generel en god tur. Parret kommer godt fra start med godt flow og god balance i traven. Frem mod den første piaffe ser det ud til at Selten står lidt mod hjælpen og piaffen mangler lidt mere klar rytme og balance. God skridt tur, næste piaffe bliver lidt mere rytmisk, mens den sidste piaffe er klart parrets bedste i dag. Der indsniger sig en lille fejl i to´er serien, hvor et enkelt changement er med samlede bagben. Gode velbalancerede pirouetter og en god finale. Bestemt et godt ridt, men som dommerne i dag desværre bare ikke vurderede helt til det korrekte niveau set fra sidelinien (men enighed hos dommerne). Blot 69,9% giver ikke det bedste afsæt for holdkonkurrencen for danskerne. 

Top 3 med velridende 4. mænd

Top 3 ekvipagerne rider virkelig deres chance med kvalitet i dag. Amerikanske Allison Brock med Rosevelt giver et harmonisk billlede og Rosevelt spiller fint og ukompliceret med hele vejen, selvom der indløber en lille fejl i slutningen af toer serien, og i den sidste pirouette mistes fremadsøgningen og energien lidt. 

Spencer Wilton og Super Nova levere en tur som er præget af top timing og overblik fra Spencer. Han kender naturligvis sin hest, men at skulle præsterer til OL med en hot herre og få tingene til at lykkedes som det gør i dag kræver noget ekstra. Store øjne udenfor banen, og et kig på tilskuerne i indridningsparaden men derfra føler Spencer sig frem i specielt piaffeturene, I den frie skridt tager Super Nova sig også en lille kigger. Starten på zig-zag er lidt ubalanceret og der indløber forbensfejl i etterne. 

Svenske Mads Hendeliowitz med Jimmie Choo kommer på banen og nyder hele runden. Parret som jo er reserve til det svenske hold, fik først i går besked om at han skulle gøre sig klar til start, da Therese Nilshagens Dante Weltino desværre var halt også til 2. vet check. Parret leverede deres til dato bedste tur - ingen fejl med dagens til nu flotteste serie. Piaffen bliver lidt mat, men igen er timingen i top og Mads får tingene til at flyde uden unødig uro.