1. del af 2. dagens Grand Prix team konkurrence med Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy

Cathrine Dufour havde fået pudset OL støvler

Tjekpunktet parade udenfor banen inden indridningen fungerede, så man fik håbet om at noget stort var på vej. Og Cassidy og Cathrine skuffede ikke. Høj koncentration og kvalitet hele vejen for ekvipagen, gav flotte 76,657%, og Danmark kan for en stund ånde lettet op igen, da Severo og Lorenzo ellers lige havde sendt det danske team til tælling og bragt dem udenfor top 6, som jo er adgangstegnet til Grand Prix Specialen som team. Men meget kan ske endnu, og hvis man kigger Donnperignon kontra Delgado fra Spanien, så trækker spanierne nok desværre det længste strå. Men vi tror på succes indtil modsatte er bevist. 

Cassidy og Dufour viste flot form hele turen. Udtryksfulde øgninger, traversader hvor man godt kunne ønsker sig lidt med bøjning, skarp på bogstaverne, flot op i den første passage, piaffe på stedet og flydende og ubesværet overgange, super skridttur, lidt spændt anspring til galop, snorlige gennemsprungne kvalitets serier, flot kontrol i pirouetterne, og udtryksfuld finale ad midten - sådan rider man til OL som debutant!

I det sene efterår husker H2R at have meddelt Cathrine at hun godt kunne pudse støvlerne til OL, hvortil hun stor smilende lod det spørgsmål hænge lidt i luften, men alligevel medgav at det kunne være en drøm, men at vejen stadig var lang. I dag med mission completed

Også træner Rune Willum har en stor andel i dagens succes og han husker tydeligt for nogle år siden, da Cathrine sagde at hun gerne ville OL en dag "ja ja rolig nu Musse tænkte jeg. Men så har vi taget et stævne af gangen, har holdt fokus, og nu står vi her i dag, hvor tingene er gået op i en højere enhed", lyder det fra en meget stolt træner i Rio.