Ny rytter til verdensmesteren Victoria´s Secret

Anna Kasprzak og Victoria´s Secret er nyt super par

Nyhed på Kasprzak Dressage i dag (here you find the news in English)

Verdensmesteren for 5-årsheste, Victoria´s Secret, kommer i fremtiden til at høre hjemme i Haderslev. Med købet af den underskønne hoppe har Anna sikret sig en hest for fremtiden.

Anna prøvede Victoria´s Secret for første gang tidligere på ugen i forbindelse med et træningsophold hos Andreas Helgstrand, og var med egne ord "helt solgt" fra første færd: "Hun har et fantastisk sind, og jeg fornemmer hun har evner til at nå helt i top," udtaler Anna, der på Andreas´ opfordring har besluttet sig for at ride hoppen i mellemrunden i Dansk Ride Forbunds unghestechampionat i Billund i morgen. Derefter skal hun med Anna hjem til Haderslev.

Victoria´s Secret er efter Vitalis med Fidermark til morfar, og har fået sin grunduddannelse af Isabell Werths elev, Beatrice Buchwald. De vandt tidligere på året verdensmesterskaberne i dressur for 5-års heste under tysk flag, med et karakterer gennemsnit på 9,5. Dommerne roste blandt andet Victoria´s Secret for hendes "super balancerede og elastiske trav, gode overgange og samling". 

Efter verdensmesterskaberne har der været stor interesse for Victoria´s Secret, og tidligere på måneden lykkedes det Andreas Helgstrand at købe hoppen sammen med en partner. Victoria´s Secret nåede netop at stille til start i den sidste kvalifikation af Dansk Ride Forbunds unghestechampionat med Bettina Jæger, og vandt kvalifikationen med et karaktergennemsnit på over 9. 

H2R har fanget Helgstrand

Andreas Helgstrand er selvfølgelig også både stolt og super glad over at Anna matcher Victoria´s Secret så fantastisk. Og selvom der blev talt i krogene omkring indkøbet, så har Victoria´s Secret bestemt ikke skuffet efter hun er kommet til Vodskov. "Det er en helt ekstraordinær hest i både interiør og talent, og så er det ligesom at sidde på Hønnerups Driver", fortæller Andreas.