KWPN hingsten Dorado ny i stalden hos Anna Zibrandtsen

Den 8-årige KWPN hingst Dorado e. Krack C / Rousseau / Donnerhall er ny i stalden hos Anna Zibrandtsen på Bregnerødgård.

Dorado er uddannet af hollandske Emmelie Scholtens. Ekvipagen vandt i 2013 bronze til UVM i Verden, og senest været succesfuld i lille tur. Parret viste allerede i starten af 2016 høj kvalitet i lille-turen til Jumping Amsterdam, og er nu rigtig godt på vej i Grand Prix øvelserne. 

Dorado flyttede ind på Bregnerødgård for en lille uge siden, og førstehåndsindtrykket er klart "han virker som en rigtig kammerat", siger Anna. 

"Jeg glæder mig rigtig meget til at lære ham bedre at kende, og jeg håber på at vi matcher så godt, at vi på sigt kan gøre os gældende i senior Grand Prix", fortsætter Anna.

For avlerne bliver der desværre ikke umiddelbart mulighed for at gøre brug af Dorado i fremtiden. Som udgangspunkt vil Anna sammen med sin træner Jan Brink, alene satse på den sportslige karriere.

En med H2R øjne fantastisk hingst, som vi glæder os meget til at se sammen med Anna Zibrandtsen, og ønsker Anna held og lykke med super stjernen. 

Photo credit: Kim C Lundin

Photo credit: Kim C Lundin