Søren Vallentin skifter til Helgstrand Dressage

Nyhed på Helgstrand Dressage i dag

Den meget talentfulde og erfarne berider, Søren Vallentin, som de seneste år har beskæftiget sig med talentudvikling fra egen stald, har nu valgt at søge nye udfordringer hos Helgstrand Dressage. 

- Helgstrand Dressage er Europas største salgsstald med topdressurheste - og der er ikke mange, der får mulighed for at blive en del af så kompetent et team. Så da chancen bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle gribe den, fortæller Søren Vallentin. 

Søren må siges at være en erfaren herre, der allerede som 25-årig blev A-læremester i Dansk Ride Forbund. Han har drevet Sportsrideklubben Aalborg med stor succes i 20 år, hvor han bl.a. har uddannet Andreas Helgstrand, da han var under uddannelse til berider. Sidenhen har han været chefberider på Vilhelmsborg og senest haft sit eget sted med fokus på talentudvikling, Stald Vallentin. 

- Selv når man går og tænker; ”Nu kan Helgstrand Dressage ikke blive større”, så opstår der nye idéer. At drive forretning handler om hele tiden at optimere, og for at udvikle os endnu mere, skal vi have en med på holdet, der har dygtiggørelse af ryttere og heste som sin spidskompetence – og her kommer Søren ind i billedet, fortæller Andreas Helgstrand, der glæder sig over at kunne tilføre endnu en stærk profil til sit team. Søren Vallentin har de seneste 5 år fokuseret på at udvikle nye talenter og deres heste, og ser store muligheder i samarbejdet med Helgstrand Dressage. 

- Talentudvikling er mit hjertebarn, og jeg ser store muligheder hos Helgstrand Dressage. Stedet er centrum for de bedste ryttere og heste – og at blive en del af et så kompetent team vil kunne bringe min karriere et skridt videre. Det har været fem spændende år som selvstændig, men nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at starte et nyt kapitel hos Helgstrand Dressage, fortæller Søren. 

Søren og familien vil på sigt flytte tilbage til Nordjylland, som de glæder sig meget til.

Victoria Vallentin og Fabienne under Equitour Aalborg 2017 - photo credit: H2R

Victoria Vallentin og Fabienne under Equitour Aalborg 2017 - photo credit: H2R

Victoria Vallentin rykker med

Den meget talentfulde dressurrytter, den kun 19-årige Victoria Vallentin - datter af Mette og Søren Vallentin - rykker med til Helgstrand Dressage, hvor hun skal uddanne Helgstrands heste. 

På trods af Victorias unge alder har hun allerede adskillige nationale som internationale sejre bag sig. Heriblandt fem gange Danmarksmester, flere Ecco-cup-titler, to gange EM-bronze for hold, én gang EM-bronze for individuel samt vundet Nordiskmesterskab hele seks gange. Dertil har hun allerede talrige sejre og placeringer i Grand Prix, som hun har startet siden hun var blot 16 år gammel sideløbende med, at hun red pony. 

- Der er ingen tvivl om, at Victoria har talent - det vidner hendes mange sejre og placeringer om. Hun har ambitionerne og evnerne til at nå helt til tops, og jeg glæder mig rigtig meget over, at hun har takket ja til at blive en del af mit team, siger Andreas. 

- Victoria har redet siden hun var bare 2 år, og heste har altid været hendes store passion – muligvis præget lidt hjemmefra, siger Søren med et smil, og fortsætter; Victoria har allerede bevist sit værd, og som rytter hos Helgstrand vil rammerne være sat for hendes fremtidige udvikling. Med heste af den kaliber er der ingen grænse for, hvad man kan opnå, hvis man selv har evnerne. 

Victoria Vallentin deltog ved Aalborg Dressage Event på Fabienne, som hun låner af landstræner Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Victoria og Fabienne skal i næste uge deltage ved det store Nations Cup-stævne i Aachen.