Team sølv og individuel bronze til de danske Young Riders til Nordisk

Høsten af medaljer til de Nordiske mesterskaber har været imponerende, og et kig ned over resultatlisterne vidner også om et flot niveau på dansk dressur.

En af de danske ekvipager som var med til at hente hold sølvmedajlen hjem for Young Riders var Laura Hviid, og samtidig beviste hun og Denzel også deres styrke med en flot individuel bronze medalje i lørdagens kür finale (72,990%).

Individuel bronze ekvipage Laura Hviid og Denzel - privat foto.

Individuel bronze ekvipage Laura Hviid og Denzel - privat foto.

Om mesterskaberne i Sverige fortæller Laura:

"Stævnepladsen i Hammarö var nok en af de smukkeste vi har redet på. Flot anlagte baner helt ned til Vänerens bred. Vi havde desuden det skønneste vejr, solrigt og op mod 26 grader. De svenske arrangører havde gjort sig stor umage med at få folk til at føle sig velkomne, og de fortjener stor ros i bl.a. sekretariatet for top service og venlighed. 

Torsdag og fredag havde jeg to gode ture med Denzel selvom der sneg sig et par små-fejl ind, men sammen fik vi redet sølvmedaljerne hjem til Danmark i et meget stærkt felt. Lørdagens finale blev med en super god tur sammen med Denzel, og endnu bedre rakte det også til en individuel bronzemedalje," fortæller Laura.

De danske team Young Rider team sølv piger - privat foto.

De danske team Young Rider team sølv piger - privat foto.

De flotte omgivelser i Hammarö - privat foto.