Malene Kohlschmidt Ebbesen og Mira tager bronze i dagens Grand Prix kür til de Nordiske mesterskaber

Dagens bronze vindere Malene Kohlschmidt Ebbesen og Mira - privat foto.

Dagens bronze vindere Malene Kohlschmidt Ebbesen og Mira - privat foto.

Sidste dagen i svenske Hammarö blev med en succesfuld individuel bronzemedalje til Malene Kohlschmidt Ebbesen og hendes 17-årige Michellino søn Mira. 

Guldet går ikke uventet til Minna Telde med Isac som viser en rigtig god tur. Parret kommer godt fra start med en piaffe pirouette med overgang til galop pirouette. Der indløber en fejl i den frie galop skrådt igennem hvor Isac changere et par gange. Flotte ettere ad midten, og god rytme og balance i hele turen. Isac savner endnu lidt mere styrke og power for at det sidste udtryk helt kommer frem i piaffe og passage turene. 75,06%.

Sølvet går til Malin Rinné med Scharmeur. 72,795%.

Malene og Mira kommer lidt kantet igang med deres tur ud af indridningsparaden, hvor Mira ser ud til ikke helt at tage hjælpen til galoppen, men der fra er der ingen tid at spilde, da Malene er klar med en flot række ettere på midten efterfulgt af en god dobbelt pirouette. Toere på buet spor som afsluttes med endnu en dobbelt pirouette hvor der mangler lidt mere klar galop rytme. God skridt med en god overgang til piaffe og med en flot flydende overgang frem i passage. Gode passage traversader. 72,500% og velfortjent bronzemedalje.

Karin Nissen og Eno slutter som nr. 7 med 68,110%. De kommer også lidt kantet fra start, men tingene flyder ganske godt under vejs, selvom det desværre kniber lidt at holde serierne fejlfrie og det bliver dyrt i det samlede regnskab.