Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationer i Redefin og Mannheim

2 afdelinger af Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen i denne weekend

Der var mange af ekvipagerne som også var til start i sidste weekend i Hagen som havde taget turen igen for muligheden for at kvalificere sig til finalen i Nürnberger Burg-Pokal turneringen.

Redefin med Matthias Bouten og Freulein Auguste MJ

En fejlfri tur og med en score på 75%, hvor pointtavlen umiddelbart ser ud til at blive lidt for varm i forhold til præstationen. Generelt lidt hektisk billede i de enkelte øvelser. Helt uenig bliver man når man ser den samlede skridt som bestemt ikke ligner noget tæt på 8 - 8 - 7 - 7 - 7,5 samt 7/14 hos alle 5 dommere. Begge serier mangler den sidste afspændthed og der er en smule usikkerhed at spore. Parade med tilbagetrædningen ad midten til slut er villig men med meget små trin tilbage - bedømt til 14 - 14 - 14 - 13 - 14!

Se resultatet her

Mannheim med Dorothee Schneider og Santiago

Den 8-årige Stedinger/Dacaprio med Dorothee Schneider er en volumemæssig imponerende hest. Flot i formen - let kontakt, aktivt bevægelsesforløb og hvor Dorothee rider tydeligt frem til hånden hele vejen. God balance i traven og med godt udtryk. God skridt med super første skridt pirouette, ligesom også den første galop pirouette bliver i super flot kvalitet - det efterfølgende changement ved C bliver ikke helt gennemsprunget. En lille uoverensstemmelse i omstillingen mellem galop traversaderne hvor Santiago får bagparten tydeligt foran. Flotte serier. Den sidste parade med tilbagetrædning ad midten bliver meget spændt. Parret vinder med 74,658% - med 4% afstand ned til nærmeste forfølger.

Resultatet her.  

 

Næste afdeling af kvalifikationen er i München 14. til 17. maj.