Desværre blev det ikke til dansk sejr i lille-turen i Falsterbo

Den hollandske dommer vurderede desværre ikke Joachim Thomsen og Søbakkehus Mia Bella´s tur til samme niveau som hans kollegaer, og det kostede sejren til Danmark i dag. Og istedet vinder hollandske Patrick van der Meer med hoppen Coco Chanel igen i dag. Flot og meget udtryksfuld trav tur med masser af kapacitet og elastik. God skridt. Galoppen bliver momentvis med spændinger og der indløber fejl i zig-zag galoppen. Generelt mangler galoppen mere rummelighed.

Begge de danske ekvipager Joachim Thomsen med Søbakkehus Mia Bella og Carina Cassøe Krüth med Heiline´s Hotmix leverede skarpe ture. 

Mia Bella går med flot sving og rytme i travturen, flotte vendinger og volter. Den frie skridt er afspændt og med god overtrædning. Galoppen er flydende med godt spring. I 3´er serier ser det umiddelbart ud som om hun lidt mister rytmikken i et enkelt changement over midten. 

Hotmix går med samme rytmik og bæring i alle 3 gangarter. Flot form. Parade med tilbagetrædning bliver en smule forsigtig. Super takt og smidighed i skridt, men hvor man godt kunne ønske sig lidt højere samlingsgrad i den samlede skridt. Zig-zag galoppen bliver en smule presset mod slut og Carina får lagt det sidste changement næsten i vendingen ved A. Generelt høj kvalitet og styrke i galopturen. 

Se resultatet af klassen her.