Kæmpe triumf for Dansk Varmblod, Hanne Lund/Henrik Hansen og Helgstrand Dressage

Så bliver det ikke større - GULD og SØLV til Dansk Varmblod til UVM for 5 års heste

De fleste huske uden tvivl nogle af kommentarerne fra Charlotte Dujardin da hun red de to embryo hopper under årets unghestechampionat i Herning. "I want this" og "this is a girls horse". De to hopper er lige nu kåret som verden bedste unge hopper i Verden. 

Stor hæder til Dansk Varmblod og endnu mere hæder for en avlerpræstation som aldrig tidligere er set i Ungheste VM´s historie, og sidst men ikke mindst Helgstrand Dressage står bag forberedelserne af de bedste 5 års heste i verden.

EN HELT SÆRLIG HISTORISK DAG AT VÆRE DANSK DRESSUR FAN....

NB. der er håb og tro på endnu mere hæder til Danmark og Dansk Varmblod, når morgendagens 6 år finaler løber af staben. 

Fik du set den her nyhed fra WBFSH om en lille hemmelighed - læs mere her