CDI3 Oliva Nova i Valencia

Oliva Nova - faciliteterne til sommerens kommende Junior og Ungrytter Europamesterskaber i Valencia

CDI3 Grand Prix Special turen blev ikke uventet vundet af spanske Beatriz Ferrer-Salat med Delgado, med stor sejr i både Grand Prix klassen med 78,560% og Specialen med 79,667%.

I dagens Grand Prix Special var det den tydeligt mere smidig Delgado i trav traversaderne end man tidligere har set ham. Super flotte passage ture, helt regelmæssig med helt ens løft for og bag og klokkeklar rytme, men alligevel blot 3 x 9-tal hos dommerne. Skarpe på overgangene, og frem for alt giver et nemt og ubesværet billede i traven. Galopturen mangler generelt mere rummelighed i øvelserne. Toer serien bliver noget svingende og på kortsiden efterfølgende bliver det til et par ekstra changementer. Både traversader og pirouetter mangler mere runding og smidighed. 

Davison og Bubblingh bliver nr. 2 med en generelt velkontrolleret tur, men billedet bliver for ofte med noget snæver form. Og franske Isabel Judet var et det vældig positive hjørne med 76%!

Spanske Morgan Barbancon og Girasol ser ud til at have fundet hinanden rigtig godt. Dagens Special bliver med lidt for mange småting, men alligevel et harmonisk billede og en flot score på 71,098%.

Sir Donnerhall II med debut i U25

Morgan Barbancon var også til start for første gang med piaffe/passage på den nu 10-årige hingst Sir Donnerhall II. En flot udvikling som parret viser, fra at Sir Donnerhall II umiddelbart har set ud som om den var en for stor mundfuld for Morgan, ser det nu ud til at tingene begynder for alvor at tage form - også i de sværeste Grand Prix lektioner. Parret vinder både Inter II og U25 Grand Prix klassen med hhv. 69.518% og 68,488%.

Selv fortæller Morgan om Sir Donnerhall II fra deres Inter II tur: "He has done a lot of progress the last 3 months. He was very attentive to me, and respond to what I was asking. I was not very pleased with myself with the piaffe. I didn't prepare him enough, therefore it was not like it can be, as well as for the two times, I was too confident and didn't pay enough attention and had a mistake. For the rest he was great and behaved so well. I'm very happy and proud of him."