Top dressurføl auktion til Equitour Aalborg

 

Dansk Varmblods auktionsudvalg har længe ønsket at have en følauktion tidligt på sommeren for de tidligt fødte føl. Derfor er det en stor glæde, at Dansk Varmblod har fået lov til at deltage med en eksklusiv kollektion af elitedressurføl ved Equitour Aalborg´s Nordic international Sales i pinsen

De fleste af de gode føl, der er født tidligt på året, løber sidst på sommeren ind i et udviklingsstadie, der gør det vanskeligt for dem at toppe på Elitefølauktionen sidst i august. Derfor har Dansk Varmblods auktionsudvalg overvejet at lave en følauktion i starten af juni for at tilgodese de avlere, der har fået føl i det tidlige forår.

– Equitour Aalborgs auktion, Nordic International Sales, giver os netop denne mulighed, og det glæder vi os meget over, fortæller Ulrik Kristensen, formand for Dansk Varmblods auktionsudvalg.

Kollektionen vil komme til at indeholde 20-25 dressurbetonede føl af topkvalitet. deriblandt også en række føl fra det tyske Westphalen Verband. Kollektionen kommer ikke til at indeholde springbetonede føl, da disse ikke i samme grad er hæmmet af at være nået plagestadiet til Elitefølauktionen og sagtens kan sælges der.

Procedure ved tilmelding af føl til besigtigelse

Der kan udelukkende tilmeldes dressurføl, der er født inden 1. maj. Tilmelding kan ske til mf@varmblod.dk eller per@helgstranddressage.dk, og tilmeldingsfristen til besigtigelse er den 10. maj.

De rettidigt tilmeldte føl besigtiges på tre pladser i landet, hvorefter auktionsudvalget vil udpege føl til auktionen, der finder sted lørdag den 3. juni om aftenen.

Besigtigelser:

Mandag den 15. maj kl. 10.00-12.00 på Vilhelmsborg

Mandag den 15. maj kl. 16.00-18.00 på Atterupgaard

Tirsdag den 16. maj kl. 14.00-16.00 Helgstrand Dressage

Spørgsmål omkring auktionen kan rettes til auktion@varmblod.dk, tlf. 87 47 54 17. 

Louise Ringsbo tlf. 61 67 94 93 og Per Jensen per@helgstranddressage.dk hos Helgstrand Dressage.