Katrinelund lover godt vejr til lørdagens Åbent Hus

Nyhed på Katrinelund

Vi glæder os og håber rigtig mange af jer kigger forbi til en skøn dag i hestenes og hyggens tegn lørdag den 28/4 kl. 14.00 . Vores adresse er : Hesterøroddevej 107,7990 Øster Assels

Vi ser frem til at vise jer følgende hingste : Zodiac, Hesselhøj Donkey Boy, Sandro's Adel, Floriscount, Katrinelund Ferrari, Quintet, Fredbo’s Garmin, Godsend du Reverdy, Casall Sem, Crelido, Freestyle, Cantolar, Svalegårds Gold Crelido, Katrinelund Satisfaction og Olympus, samt en masse dejlige føl efter blandt andre Casall Sem, Katrinelund Ferrari, Floriscount og Hesselhøj Donkey Boy.

Hædring af avlere og lidt til halsen og ganen, hvor Katrinelund er vært.

Der findes stadig enkelte ledige pladser på bussen,som er gratis og som kører fra Flyinge,Sverige - over Sjælland,Fyn, Jylland og til Mors. Tilmelding vedrørende opsamling med bussen, enten til kirk@katrinelund.dk , staldskovvang@mail.dk eller helena.torstensson@flyinge.se

ALLE ER VELKOMNE !

Vi har bestilt godt vejr 😊

Katrinelund-News-banner4-BIG.jpg