Helgstrand Dressage ekvipager vinder MA2 og Bundgaard Byg Intermediaire I kür i dag

Samlet vinder af Bundgaard Byg til Equitour blev svenske Jeanna Högberg med Devonport

Samlet vinder af Bundgaard Byg til Equitour blev svenske Jeanna Högberg med Devonport

Intermédiaire I kür

Det var marginalerne der skilte Jeanna og Nanna i dagens Intermediaire I kür. Begge havde det par småfejl i deres serier som de begge vi gentaget flot i deres jokerlinier, og på dagens så Devonport ud til at være en tand mere afspændt end Blue Hors Farrell, men begge damer viser store kvaliteter hele vejen rundt.

Dennis Fisker med Rosenstolz gjorde hvad han kunne for at presse sig på i toppen med den velgående og motiverede Rosenstolz. Umiddelbart kunne Dennis godt have satset lidt mere i sin galop koreografi med serier på buet spor og ikke bare lavet dem på diagonalen. En flot og svær detalje er når han vender ind i kontragalop fra langsiden og laver pirouette på midten.

MA2

Klassen blev vundet af Michael Grønne Christensen med hoppen Scarlett. Masser positiv power og i dag med en mere afspændt form. Ingen øvelsesmæssige svagheder og masser takt og balance hele vejen. Og Anne-Mette Strandby Hansen med Hennessy viste en bedre og teknisk fejlfri tur idag.

Atterupgaard rytter Selina Vittinghus viste begge sine damer med gode ture i dag, selvom Atterupgaards Delorean stadig ikke var helt afspændt og starter ud i galop efter indridningsparaden og efterfølgende også spænder lidt i galopturen, så er det en hoppe som shiner ud over det sædvanlige. Atterupgaards Deline var super flot med Selina hele vejen i dag, og så bestemt ud til at være faldet fint til i omgivelserne.

Skønt at følge så højt niveau i toppen af begge klasser til et nationalt stævne.