VIDEO - flot top blandt føllene i dag i region 3 på Stutteri Ask

Dagens hingsteføl Vermont S e. Valverde / Zack fra Ann-Sally og Flemming Schultz - foto: H2R

Dagens hingsteføl Vermont S e. Valverde / Zack fra Ann-Sally og Flemming Schultz - foto: H2R

Dagens bedste hingsteføl efter Valverde/Blue Hors Zack og dagens bedste hoppeføl efter Jovian/Sezuan

Lidt atypisk at begge fløj føl i dag ikke var fra fynske avlere, idet dagens bedste hingsteføl var fra region 4 avlerne Ann-Sally og Flemming Schulz, mens dagens bedste hoppeføl var fra region 5 avlerne Helle Møller Andersen & Per Christensen.

Ingen tvivl om at de to bedste hingsteføl var dagens fløj Vermont S og reserve fløjen var det meget unge udtryksfulde og velgående føl efter Glamourdale / Sieger Hit, Griffindale.

Hos hoppeføllene var det Vaderland / Romanov (videoklip nedenfor), avlet af Malene Jakobsen og Palle Juhl som klart viste dagens bedste bevægelsesforløb og udpeget som reserve fløj, ligesom også føllet efter Blue Hors Zackorado / Blue Hors Romanov (videoklip nedenfor) avlet af Blue Hors, af super type som også viste rigtig gode bevægelsesmæssige kvaliteter, men faldt desværre ikke i dommernes smag i forhold til udtagelse til eliteskuet.

Dansk Varmblods auktionsudvalg var naturligvis også repræsenteret til følskuet med Louise Ringsbo i spidsen, og dagens bedste hingsteføl Vermont S vil også være at finde i auktionskollektionen til årets eliteskue, som finder sted den første weekend i september på Vilhelmsborg.

Æresrunde for dagens bedste to føl: