DV unghestene viste deres styrke i Falsterbo

Masser dansk succes i Sverige

Unghesteklasserne

Ugen startede med unghesteklasserne hvor danskerne har tradition for at være med helt fremme. I 5 års klassen blev det desværre ikke til finalepladser, mens 6 års ekvipagerne gjorde sig godt bemærket med sejr i den indledende klasse for DV vallakken Duné Nec med Sissel Jakobsen, og med endnu en dansker ekvipage som nr. 2 nemlig Skovdals Dexter med Susanne Barnow, mens Jan Møller med Hesselhøj Dream blev nr. 5. Alle tre placerede danske heste iøvrigt efter Hesselhøj Donkey Boy.

I 6 års finalen blev det DV dominans idet klassen blev vundet af DV vallakken Tjørnely´s Torino med svenske Maria von Essen, Skovdals Dexter med Susanne Barnow revancerede sig og sluttede på 2. pladsen, mens Duné Nec og Sissel tog sig af 5. pladsen og Jan med Hesselhøj Dream slutter som nr. 8 i 6 års finalen.

I 7 års klassen var det Anna Kasprzak med hendes Everdale søn Everian L som stod for de bedste placeringer. I den indledende klasse sluttede parret som nr. 4, mens Rikke Dupont med Grand Galiano blev placeret som nr. 9. I finalen avancerede Anna og Everian L endnu en plads til nr. 3 mens Rikke og Grand Galiano slutter som nr. 7.

Anna og Everian L ligner lige nu et rigtig godt og spændende bud på et wild card til UVM, selvom de ikke har deltaget i de indledende udtagelser.