Første internationale Grand Prix sejr til Nadja Aaboe Sloth med Favour Gersdorf i tyske Toisdorf

Nadja og Favour Gersdorf til lørdag aftens præmieoverrrækkelse i Troisdorf - privat foto.

I aftes skete det som alle Grand Prix ryttere drømmer om - den første internationale sejr

Grand Prix klassen i aftes i tyske Troisdorf var med 20 startende ekvipager, hvoraf der var to danske ekvipager Nadja Aabo Sloth med Favour Gersdorf og Kenneth Damgaard med Uno Day Sun.

Nadja Aaboe Sloth med hendes blot 10-årige Favour Gersdorf e. Foundation / Leandro avlet af Inger Marie Andreasen var 4. sidste startende i klassen med starttid kl. 22.34, som også betød at de fik prøvet at ride i ægte floodlight stemning.

Nadja fortæller fra Tyskland at hun havde en rigtig god tur uden store fejl sammen med Favour Gersdorf, og hun var super tilfreds og selvfølgelig også stolt over at kunne vinde klassen, tilmed i deres første tur i floodlight.

Nu gælder det Grand Prix Special i dag hvor ekvipagen har starttid kl. 14.50, mens Kenneth og Uno Day Sun har starttid kl. 12.50.

Kenneth og Uno Day Sun sluttede i Grand Prix´en med 64.50%, og hvor Kenneth fortæller på Instagram, at han var meget tilfreds med turen med en mere afspændt Uno Day Sun, men desværre med nogle dyre fejl under vejs i turen.

Der er desværre ingen livestreaming fra stævnet, men scores kan følges her.