En meget spændende finaledag venter i morgen

Hopper kommer til at dominere 5 års finale og 6 års finalen

Efter at have fulgt skarpt med de seneste to dage, venter nu den store finaledag i morgen med i alt 36 kvalificerede ekvipager.

I modsætning til tidligere år har højkvaliteten af de enkelte årgange rykket sig. Normalt plejer 4 års feltet at være stærkest, mens 5 års og 6 års plejer at være noget svagere - det forhold er omvendt i år. 

Et stærkt 4 års hold uden nogen umiddelbar åbenlys vinder favorit, da toppen er meget bred. Derimod er det de unge pigers championatsmesterskaber når vi når frem til 5 års holdet, hvor Victoria´s Secret med Anna Kasprzak i sadlen er uopnåelige for konkurrenterne. Ligesom Fiontini og Severo Jurado Lopez helt sikkert heller ikke vil afgive tærræn blandt de 6 års heste.

Det er en helt enestående situation for et dansk championat med så høj kvalitet, og det har også mere end blot Danmarks bevågenhed, når finalerne bliver skudt i gang fra kl. 14.15 i morgen startende med 4 års finalen. Kl. 16.00 med 5 års finalen og kl. 18.00 med 6 års finalen. 

Husk hvis du ikke sidder i arenaen i Odense, har du mulighed for at købe dig adgang for 89 kr. til super god livestreamingskvalitet via Zibrasport.tv.

Link til startlister findes via kalendermenuen.