Dufour gør til igen - international Grand Prix Special debut sejr i Roosendaal

Enhver rytter kender fornemmelsen af at skulle debutere - uanset niveauet.

I dag var det så den snart 24-årige Cathrine Dufour´s tur til at debutere i Grand Prix Special til det internationale stævne i Roosendaal sammen med hendes 12-årige Atterupgaards Cassidy.

Parret starter ud med en indridningsparade lige efter "Müeslers Ridelære" = 100% i balance og ligeudretning ad midten. Parade, stilstand, 100% parallelt, et tryk og Cassidy stiger afsted i samlet trav. Meget fedtet bedømt af de 5 dommere: 7 - 8 - 6.5 - 8 - 8.5.

Flotte trav / passage ture med både ro og balance. Fantastisk fri skridt, hvor kun 2 af dommerne "tør" give 9! Klar takt i samlet skridt direkte ind i den første piaffe, som er på stedet med flot overgang ud. I toer serien indløber der fejl, mens det "går så godt" i etterne at det lige bliver 2 ekstra til slut, som jo desværre ikke give ekstra. 

Som Cathrine selv beskriver forberedelserne: 

"Han var virkelig tændt idag! Har gennemgået vores 'køreplan' 100 gange og virkelig forsøgt at lære programmet at kende, trods det at det var debut. Har redet det igennem forrige uge, men det er alligevel svært at komme rundt uden fejl måtte vi sande. Fejlene er 100 procent mine, og nu ved jeg hvor de kan indtræffe næste gang vi rider på banen i special. Er mega stolt over at kunne holde forrest med to så dyre fejl, og naturligvis rigtig glad, selvom turen idag ikke var tilfredsstillende grundet mine to 'brølere' i serierne." 

Ekvipagen vinder med 72,627% - som med en fejlfri tur havde været +74%!

Det var også en glad og stolt træner Rune Willum som H2R fangede på vej til lufthaven. "Jeg er meget stolt af dem. Cathrine lavede et par fejl i dag som hun ikke plejer, men det var jo en debut, så vi klager ikke." 

Se resultatet af klassen her.