Fantastisk arena i Salzburg med World Cup for første gang

Fantastisk arena og top sport på 2. søndag i advent

Det var første gang at Salzburg var været for en afdeling af World Cup dressuren. Og set fra "sidelinien" bestemt heller ikke sidste gang. 

Dagens kür blev med flot top sport fra specielt nr. 1 og nr. 2. Igen i denne weekend var Isabell Werth og Edward Gal i en liga for sig med deres ridt på hhv. Don Johnson og Glock´s Voice.

Som Isabell Werth udtrykker det til den efterfølgende pressekonference (uddrag) og i video interview nederst:

“I said it felt really good two weeks ago in Stuttgart and now we have done three great Freestyles in a row which is just fantastic. I’m especially happy because Johnny has often been in the shadow of my other horses but now he’s standing in his own light! He has a very strong personality and he’s really special. He is always positive, and yes he has been a bit naughty but he can always make me laugh. It has been a case of trying to balance his big character with his body so that he could do his best work. He’s right there now, and he feels settled, so for me this feels just great!” 

Edward Gal er nået længere med Glock´s Voice end de fleste havde spået, og han er ikke helt i mål endnu. Dagens kür var med fantastiske traversade i både trav og galop, flotte serier og pirouetter hvor man ikke kan ønske sig mere sit. Endnu "peger" Voice en smule i det ene bagben momentvis i piaffen, som ellers er aktiv og på stedet, ligesom også en skarp overgang ned i skridt kan give et enkelt "gakket" trin. Super flot form og power foran hjælpen hele turen.

Bedste stævne til dato for Fabienne og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein

Allerede i gårsdagens Grand Prix klasse var det tydeligt at ekvipagen var på bølgelængde. 

Fra sidelinien lignede det en ny "taktik", da det var tydeligt at Nathalie kunne ride mere til under vejs. Det kunne Nathalie også bekræfte efterfølgende i dag, og kunne samtidig tilføje at hun i den daglige træning har fokuseret meget på at holde Fabienne 100% foran hjælperne uden kompromis. Det lønner sig nu samtidig med, at Fabienne også langsomt bliver mere voksen, fortæller Nathalie.

Det var 1. gang at Salzburg var værter for CDI-W

Nathalie fortæller at stævnet super velorganiseret og kæmpe stort. Der er masser af baner at ride på og en bane kun til dressurfolket lige ved stalden = luksus.

Se resultatet af klassen her, og læs FEI pressemeddelelsen her