Louisdor Preis med "nye" unge Grand Prix heste

München startede førstedagen med bl.a. Louisdor Preis

Dagens vinder blev den 9-årige vallak Dilenzio e. Duino/Weltmeyer/Pik Bube med Ursula Wagner i sadlen. En super positiv ung hest, som går med super flot bæring i traven, flotte traversader, og passage efter den moderne ridebog med masser af luft. Piaffen er endnu lidt tøvende og det kniber lidt med afspændtheden. God skridt og god galop tur med god kvalitet i pirouetterne.

Australske Hayley Beresford havde hendes 8-årige hoppe Rebana W e. Rosario/Ravallo med til start. En talentfuld og imponerede hoppe som endnu mangler mere sikkerhed i piaffen, men som spiller positivt med hele vejen. 

En af sidste sæsons højdespringer i Nürnberger Burg-Pokal turneringen var bl.a. Sandiego e. Sancisco / Davignon med Carola Koppelmann i sadlen. Parret er nu også på vej "ind i de voksnes rækker". Dejlig ukompliceret trav tur, god passage, den første piaffe løber ud i sandet og bliver ikke vist, mens den næste er med gode takter. Galoppirouetten til venstre mistes balancen og galoppen, men den til højre bliver fint vist med god kvalitet. To dyre "fejl" som bragte parret i den nederste del af klassen. 

Se resultatet af klassen her.